OM OSS

Jag heter Linda och är grundare till HAIRGLOW.

bokatid

Ända sedan jag var liten har jag varit målmedveten och vetat att det är just frisör som är mitt yrke. Jag älskar mitt yrke och brinner för färg och för att skapa  långvariga kundrelationer.

Jag tog mitt gesällbrev 2004 och efter det startade jag min första salong, Studio Lila, som jag ägde och drev i 13 år. En dag kände jag för att prova på en ny arbetsform och ny arbetsmiljö, och jag började då att hyra stol på en befintlig salong. Ganska snart kände jag att det inte var rätt – min dröm är ju egentligen att driva något eget och skapa en salong där både jag och mina kunder är nöjda då de går ut genom dörren.

Att ha startat min egen salong igen känns därför helt fantastiskt. Sommaren 2017 slog jag upp portarna till HAIRGLOW på Storgatan 34 i Östersund. Varmt välkomna!

/Linda

Mitt namn är Tove och jag gör min praktik på HAIRGLOW.

Jag går andra året på frisörprogrammet och kommer ha min praktik här på HAIRGLOW varje tisdag. Jag kommer erbjuda lättare färgningar och klippningar till rabatterande priser. Utöver vägen till att bli frisör driver jag även mitt egna företag som nagelterapeut på fritiden. Välkommen till mig!

/Tove 

 

 

Vill du bli en del av HAIRGLOW? Är du en erfaren frisör som vill arbeta i en fräsch salong med trogna kunder? Vill du komplettera HAIRGLOW din kunskap, kreativitet och engagemang?  

Läs mer här.