HAIRTALK

Hairtalk är extensions av högsta kvalitet med patenterade tejpfästen som är de skonsammaste på marknaden. Det gör att Hairtalk kan sättas i även de tunnaste hår utan att ditt hår tar skada. Dessutom håller våra Hairtalks extensions omsättning efter omsättning.

Självklart kan vi på HAIRGLOW hjälpa dig med din Hairtalk-förlängning!

Om du har frågor eller vill boka tid för Hairtalk, ring till HAIRGLOW på 070-5633116 eller skicka ett meddelande till oss på vår Facebooksida!

Priser

Full förlängning + produktpaket
25 cm,
 från 5120 kr
40 cm, från 6895 kr
55 cm, från 9400 kr
Omsättning, från 1500 kr
Full förlängning innebär minst 4 paket. Priserna är från-priser eftersom vi alltid gör en personlig rekommendation/prissättning utifrån kundens målbild och förutsättningar.

Förtjockning + produktpaket
25 cm, från 2920 kr
40 cm, från 3790 kr
55 cm, från 4990 kr
Omsättning, från 1350 kr
Förtjockning innebär minst 2 paket. Priserna är från-priser eftersom vi alltid gör en personlig rekommendation/prissättning utifrån kundens målbild och förutsättningar.

Singelpaket, 25-55 cm, från 1500 kr

Urplockning av Hairtalk, 600 kr

Om du har frågor eller vill boka tid för Hairtalk, ring till HAIRGLOW på 063-100610 eller skicka ett meddelande till oss på vår Facebooksida!

Vanliga frågor & svar om Hairtalk!

Sliter det mycket på ditt egna hår?

Absolut inte! Det egna håret får vila rejält under tiden man använder sig av Hairtalk. De patenterade tejpfästena är de skonsammaste på marknaden vilket gör att Hairtalk kan sättas i även de tunnaste hår utan att det tar skada. Vi kan därför rekommendera Hairtalk även för de som har ett skadat och slitet hår.

Ser det naturligt ut?

Ja, fästena är tunna och platta och syns knappt och efter att vi satt i håret klipper vi ihop det med ditt eget hår så att det ser helt naturligt ut.

Vad är det bästa med Hairtalk?

– Det är den mest skonsamma lösningen för extentions
– Det ser naturligt ut
– Håret är av hög kvalitét och kan användas igen och igen
– Det tar kort tid att sätta om håret jämfört med de ”äldre” teknikerna