HAIRTALK

Hairtalk är extensions av högsta kvalitet med patenterade tejpfästen som är de skonsammaste på marknaden. Det gör att Hairtalk kan sättas i även de tunnaste hår utan att ditt hår tar skada. Dessutom håller våra Hairtalks extensions omsättning efter omsättning.

Självklart kan vi på HAIRGLOW hjälpa dig med din Hairtalk-förlängning!

Om du har frågor eller vill boka tid för Hairtalk, ring till HAIRGLOW på 070-5633116 eller skicka ett meddelande till oss på vår Facebooksida!

Om du har frågor eller vill boka tid för Hairtalk/BHBD/Richy Hair, ring till HAIRGLOW på 070-5633116 eller skicka ett meddelande till oss på vår Facebooksida!

Vanliga frågor & svar om Hairtalk!

Sliter det mycket på ditt egna hår?

Absolut inte! Det egna håret får vila rejält under tiden man använder sig av Hairtalk. De patenterade tejpfästena är de skonsammaste på marknaden vilket gör att Hairtalk kan sättas i även de tunnaste hår utan att det tar skada. Vi kan därför rekommendera Hairtalk även för de som har ett skadat och slitet hår.

Ser det naturligt ut?

Ja, fästena är tunna och platta och syns knappt och efter att vi satt i håret klipper vi ihop det med ditt eget hår så att det ser helt naturligt ut.

Vad är det bästa med Hairtalk?

– Det är den mest skonsamma lösningen för extentions
– Det ser naturligt ut
– Håret är av hög kvalitét och kan användas igen och igen
– Det tar kort tid att sätta om håret jämfört med de ”äldre” teknikerna